Neonatolog sökes till jobb i Sundsvall

Vill du ha ett givande arbete där du verkligen gör skillnad? Välkommen att söka uppdraget på barn- och ungdomskliniken på detta länssjukhus. Här vårdas barn upp till 18 år för olika sjukdomar och besvär. Du kommer att arbeta både på barnmottagning och avdelning.

Enheten är i behov av en specialist inom barn- och ungdomsmedicin som har erfarenhet av asfyxi hos nyfödda. Visst helg- och jourarbete kan förekomma, men är inget krav.

Att ta uppdrag som neonatolog via Agila

Att arbeta som neonatolog hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Att ta läkararbete i Sundsvall

Sundsvall brukar kallas för Norrlands huvudstad och här kan man kombinera en härlig norrlandsemster med både shopping och nöjen. I Sundsvall finns Norrlands störta citygalleria med massvis av kända affärer. Om man är sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken. Tycker man om att fiska har man också kommit rätt. I Sundsvall finns massor av bra ställen att pröva lyckan på. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. De största orterna i Sundsvall är Vi, Matfors och Johannedal.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Sundsvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Sjrxxxvrcq wtcikoc, Bppm- oop Yreqvxpojooqcbq
Tidsperiod
23, 25-34
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomsmedicin eller Neonatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lhmdpanbquæipj bg fhdic Oilflwwqc
Region/kommun
Västernorrland/Sundsvall
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka