Vi söker endokrinolog till läkarbemanningsuppdrag i Sundsvall

Vill du ha en utvecklande och rolig arbetsplats där du får möjlighet att utveckla dina färdigheter? Då är detta uppdrag något för dig!

Här utreds och behandlas patienter med olika hormonella sjukdomar såsom diabetes, Addisons sjukdom, hypertyreos och hypotyreos.

I arbetsuppgifterna ingår nybesök, återbesök, remisshantering och dokumentation. Utöver sedvanligt mottagningsarbete kommer du att stötta och handleda kollegor samt sjuksköterskor.

Tidigare erfarenheter inom liknande arbete är meriterande.

Vi ser fram emot att få hantera din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som läkare

Arbetet som endokrinolog hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Att ta läkararbete i Sundsvall

Sundsvall brukar kallas för Norrlands huvudstad och här kan man kombinera en härlig norrlandsemster med både shopping och nöjen. I Sundsvall finns Norrlands störta citygalleria med massvis av kända affärer. Om man är sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken. Tycker man om att fiska har man också kommit rätt. I Sundsvall finns massor av bra ställen att pröva lyckan på. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. De största orterna i Sundsvall är Vi, Matfors och Johannedal.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Sundsvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gyfurfcnpk vmmatyc, waphmdowwkkfv- udc bdamteexuua
Tidsperiod
8
Efterfrågad kompetens
Endokrinologi och diabetologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qeharkkygfæwbw bh gicid Wunsbahng
Region/kommun
Västernorrland/Sundsvall
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka