Bemanningsarbete för radiolog i Sundsvall

Söker du ett spännande uppdrag?

Detta sjukhus är i behov av fler kompetenta medarbetare inom området klinisk fysiologi och kardiologi. Arbetet innefattar att utföra hjärteko, stötta BMA och ST-läkare samt granskningsarbete. Här får du ett utvecklande arbete, en trevlig gemenskap och ett öppet arbetsklimat.

De söker dig som är specialistläkare inom klinisk fysiologi. Du bör ha arbetat minst ett år i Sverige inom klinfys eller kardiologi. Jourer ingår inte i uppdraget.

Välkommen med dina ansökan!

Varför ta läkarjobb hos Agila?

Som radiolog hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Läkararbete i Sundsvall

Sundsvall brukar kallas för Norrlands huvudstad och här kan man kombinera en härlig norrlandsemster med både shopping och nöjen. I Sundsvall finns Norrlands störta citygalleria med massvis av kända affärer. Om man är sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken. Tycker man om att fiska har man också kommit rätt. I Sundsvall finns massor av bra ställen att pröva lyckan på. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. De största orterna i Sundsvall är Vi, Matfors och Johannedal.

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Sundsvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gnoexaktdf dxbllpj, Hidjvch Jvvmdhbpk
Tidsperiod
23-25, 27-39, 41-42
Efterfrågad kompetens
Fysiologi, Kardiologi eller Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ttvi.ykn Wægoprgpbapaf Judnefnnh-Vånrånbxru Wbelgqreb
Region/kommun
Västernorrland/Sundsvall
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka