Kardiolog sökes till tjänst i Sundsvall

Söker du ett spännande uppdrag?

Detta sjukhus är i behov av fler kompetenta medarbetare inom området klinisk fysiologi och kardiologi. Arbetet innefattar att utföra hjärteko, stötta BMA och ST-läkare samt granskningsarbete. Här får du ett utvecklande arbete, en trevlig gemenskap och ett öppet arbetsklimat.

De söker dig som är specialistläkare inom klinisk fysiologi. Du bör ha arbetat minst ett år i Sverige inom klinfys eller kardiologi. Jourer ingår inte i uppdraget.

Att jobba som kardiolog via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Läkaruppdrag i Sundsvall

Sundsvall brukar kallas för Norrlands huvudstad och här kan man kombinera en härlig norrlandsemster med både shopping och nöjen. I Sundsvall finns Norrlands störta citygalleria med massvis av kända affärer. Om man är sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken. Tycker man om att fiska har man också kommit rätt. I Sundsvall finns massor av bra ställen att pröva lyckan på. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. De största orterna i Sundsvall är Vi, Matfors och Johannedal.

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Sundsvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mmdumnfdaa dqoadnq, Lolyjoq Ygxtyhxnu
Tidsperiod
49, 51-14 (2024), 16 (2024)-20 (2024), 22 (2024)
Efterfrågad kompetens
Fysiologi, Kardiologi eller Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ahea.cng Bæmhjtkfebvhm Hiovbmiwq-Gåjiæppgno Kanxgfjqt
Region/kommun
Västernorrland/Sundsvall
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka