Vi söker radiolog till läkarbemanningsuppdrag i Sundsvall

Söker du ett spännande uppdrag?

Detta sjukhus är i behov av fler kompetenta medarbetare inom området klinisk fysiologi och kardiologi. Arbetet innefattar att utföra hjärteko, stötta BMA och ST-läkare samt granskningsarbete. Här får du ett utvecklande arbete, en trevlig gemenskap och ett öppet arbetsklimat.

De söker dig som är specialistläkare inom klinisk fysiologi. Du bör ha arbetat minst ett år i Sverige inom klinfys eller kardiologi. Jourer ingår inte i uppdraget.

Välkommen med dina ansökan!

Läkarjobb hos Agila radiolog

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som radiolog hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Att ta läkarjobb i Sundsvall

Sundsvall brukar kallas för Norrlands huvudstad och här kan man kombinera en härlig norrlandsemster med både shopping och nöjen. I Sundsvall finns Norrlands störta citygalleria med massvis av kända affärer. Om man är sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken. Tycker man om att fiska har man också kommit rätt. I Sundsvall finns massor av bra ställen att pröva lyckan på. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. De största orterna i Sundsvall är Vi, Matfors och Johannedal.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Sundsvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fhrswtrltt tsnxftq, Xabnvto Espbpgqvr
Tidsperiod
50-1 (2023)
Efterfrågad kompetens
Fysiologi, Kardiologi eller Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vhgu.iqw Mæixqgqpybkqw Fakxbixsa-Håvwådytoe Hicinkbjk
Region/kommun
Västernorrland/Sundsvall
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka