Lungläkare sökes till tjänst i Sundsvall

Medicinkliniken söker fler läkare till sin lungklinik. Här utreder och behandlas patienter med bland annat KOL, lungcancer, andningssvikt och lunginfektioner. På lungmottagningen utförs olika diagnostiska ingrepp, till exempel bronkoskopi.

Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter för lungmottagning och lungavdelning. Kliniken efterfrågar i första hand läkare under längre sammanhängande perioder, men även för kortare perioder.

Välkommen in med en ansökan ifall detta uppdrag skulle vara intressant.

Att ta läkararbete som lungläkare via Agila

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som lungläkare hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Varför läkarjobb i Sundsvall?

Sundsvall brukar kallas för Norrlands huvudstad och här kan man kombinera en härlig norrlandsemster med både shopping och nöjen. I Sundsvall finns Norrlands störta citygalleria med massvis av kända affärer. Om man är sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken. Tycker man om att fiska har man också kommit rätt. I Sundsvall finns massor av bra ställen att pröva lyckan på. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. De största orterna i Sundsvall är Vi, Matfors och Johannedal.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Sundsvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Duoffbjcqm fqqlpbc, Jruogbbwiacb
Tidsperiod
1 (2023), 5 (2023), 9 (2023), 11 (2023)-13 (2023), 15 (2023), 19 (2023), 27 (2023)-31 (2023), 34 (2023)-35 (2023)
Efterfrågad kompetens
Lungsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ojyjhcpdylågea ab Jyefrsnhw
Region/kommun
Västernorrland/Sundsvall
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka