Lungläkare sökes till jobb i Sundsvall

Medicinkliniken söker fler läkare till sin lungklinik. Här utreder och behandlas patienter med bland annat KOL, lungcancer, andningssvikt och lunginfektioner. På lungmottagningen utförs olika diagnostiska ingrepp, till exempel bronkoskopi.

Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter för lungmottagning och lungavdelning. Kliniken efterfrågar i första hand läkare under längre sammanhängande perioder, men även för kortare perioder.

Välkommen in med en ansökan ifall detta uppdrag skulle vara intressant.

Varför ta läkararbete hos Agila?

Att arbeta som lungläkare hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Att ta läkaruppdrag i Sundsvall

Sundsvall brukar kallas för Norrlands huvudstad och här kan man kombinera en härlig norrlandsemster med både shopping och nöjen. I Sundsvall finns Norrlands störta citygalleria med massvis av kända affärer. Om man är sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken. Tycker man om att fiska har man också kommit rätt. I Sundsvall finns massor av bra ställen att pröva lyckan på. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. De största orterna i Sundsvall är Vi, Matfors och Johannedal.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Sundsvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Eukbvyqugu ygjmvuw, Yxmaytkjtlns
Tidsperiod
31-32, 34-36, 38-39, 42-43, 46-47, 50-52
Efterfrågad kompetens
Lungsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vjmonnxehwævyp gc Fufyffeee
Region/kommun
Västernorrland/Sundsvall
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka