Agila söker lungläkare till uppdrag i Sundsvall

Medicinkliniken söker fler läkare till sin lungklinik. Här utreder och behandlas patienter med bland annat KOL, lungcancer, andningssvikt och lunginfektioner. På lungmottagningen utförs olika diagnostiska ingrepp, till exempel bronkoskopi.

Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter för lungmottagning och lungavdelning. Kliniken efterfrågar i första hand läkare under längre sammanhängande perioder, men även för kortare perioder.

Att ta tjänst som läkare via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som lungläkare. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sundsvall en spännande plats för läkarjobb

Sundsvall brukar kallas för Norrlands huvudstad och här kan man kombinera en härlig norrlandsemster med både shopping och nöjen. I Sundsvall finns Norrlands störta citygalleria med massvis av kända affärer. Om man är sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken. Tycker man om att fiska har man också kommit rätt. I Sundsvall finns massor av bra ställen att pröva lyckan på. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. De största orterna i Sundsvall är Vi, Matfors och Johannedal.

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Sundsvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lnuyqesjpt vuehesd, Tiecybkupmtd
Tidsperiod
51-1 (2024), 3 (2024), 5 (2024)-9 (2024), 11 (2024)-12 (2024), 14 (2024), 16 (2024)-22 (2024)
Efterfrågad kompetens
Lungsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Imyqvewwioæhtq ig Gxxallgmr
Region/kommun
Västernorrland/Sundsvall
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka