Vi söker lungläkare till läkarbemanningsuppdrag i Sundsvall

Medicinkliniken söker fler läkare till sin lungklinik. Här utreder och behandlas patienter med bland annat KOL, lungcancer, andningssvikt och lunginfektioner. På lungmottagningen utförs olika diagnostiska ingrepp, till exempel bronkoskopi.

Arbetet innebär sedvanliga arbetsuppgifter för lungmottagning och lungavdelning. Kliniken efterfrågar i första hand läkare under längre sammanhängande perioder, men även för kortare perioder.

Att arbeta som lungläkare via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som lungläkare. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Sundsvall en spännande plats för läkarjobb

Sundsvall brukar kallas för Norrlands huvudstad och här kan man kombinera en härlig norrlandsemster med både shopping och nöjen. I Sundsvall finns Norrlands störta citygalleria med massvis av kända affärer. Om man är sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken. Tycker man om att fiska har man också kommit rätt. I Sundsvall finns massor av bra ställen att pröva lyckan på. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. De största orterna i Sundsvall är Vi, Matfors och Johannedal.

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Sundsvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Sbpesrsfiv mpvafnl, Jxkcfpdmubho
Tidsperiod
30-34, 36, 39
Efterfrågad kompetens
Lungsjukdomar eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Csqlmsmoocåplg cc afada Ehagpyadh
Region/kommun
Västernorrland/Sundsvall
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka