Vi söker allmänpsykiatriker till uppdrag i Sundsvall

Till denna psykiatriska jourmottagning sökes en läkare för att stärka upp det nuvarande teamet. Här får du jobba i en miljö där vård och omsorg alltid står i fokus. Mottagningen tar emot patienter med exempelvis psykoser, svåra depressioner, manier, personlighetsstörningar och ångesttillstånd. I arbetet ingår att göra akuta psykiatriska bedömningar och övrigt öppenvårdsarbete. Handledning av AT- och ST-kollegor kan även förekomma.

Mottagningen söker en specialist i allmänpsykiatri.

Att ta tjänst som allmänpsykiatriker via Agila läkarbemanning

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som allmänpsykiatriker med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Att ta läkartjänst i Sundsvall

Sundsvall brukar kallas för Norrlands huvudstad och här kan man kombinera en härlig norrlandsemster med både shopping och nöjen. I Sundsvall finns Norrlands störta citygalleria med massvis av kända affärer. Om man är sugen på något mer fartfyllt kan man paddla forsränning i Ljungan eller köra mountainbike downhill i Skönviksbacken. Tycker man om att fiska har man också kommit rätt. I Sundsvall finns massor av bra ställen att pröva lyckan på. Staden är en viktig konferensstad och en bra utgångspunkt för den som vill besöka Sveriges mittpunkt. De största orterna i Sundsvall är Vi, Matfors och Johannedal.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Stridh
Marie Stridh / Konsultchef
Sundsvall
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dhunpjavm iqgkkuapyylp swjkgbsfkbfulknd
Tidsperiod
51-1 (2023)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oxwgmlpuhg vydfylm Wdelibovi
Region/kommun
Västernorrland/Sundsvall
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka