Bemanningsjobb för allmänpsykiatriker i Sunnfjord

Denna enhet söker nu en psykiatriker till en slutenvårdsavdelning i västra Norge som specialiserar sig på att behandla patienter med akuta psykiska besvär.

Som psykiatriker kommer du att bedöma, diagnostisera och behandla patienter, samt stabilisera deras tillstånd. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och kan innefatta att ge läkemedelsbehandling, terapi, och att övervaka patienternas tillstånd.

Om du är intresserad av att bli en del av detta team och arbeta med patienter som behöver akut psykiatrisk vård, är du välkommen att kontakta oss för mer information.

Att ta jobb som allmänpsykiatriker via Agila läkarbemanning

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som allmänpsykiatriker. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkarjobb i Sunnfjord

Sunnfjords kommun ligger i landskapet Sunnfjord i Vestland fylke i Norge. Kommunen etablerades 1 januari 2020 genom hopslagning av kommunerna Gaular, Jølster, Førde och Naustdal. Kommunen har en yta på över 2200 kvadratkilometer yta och har över 22000 invånare. Kommunen ligger på den västra kusten av landet, ca två och en halv timme från Bergen. För den som är intresserad av att upptäcka den norska naturen kan man besöka Jostedalsbreen nationalpark som är ett skyddat bergsområde genomkorsat av vandringsleder och plats för en stor glaciär.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Sunnfjord
Faktaruta
Uppdragsgivare
Røqcl - Mpycp Tøpc
Tidsperiod
14-26
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Drfsplprrcuugi h cbie Møxfd
Region/kommun
Vestland/Sunnfjord
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka