Ledigt jobb för allmänpsykiatriker i Sunnfjord

Letar du efter en stimulerande och utvecklande utmaning? Denna psykiatriska klinik består av distriktspsykiatri, regionalt beroendecenter, akuta- och frivilliga inläggningsavdelningar, och söker nu en psykiatriker för att stödja verksamheten.

Avdelningen behandlar patienter som lider av psykoser, depression, bipolära sjukdomar, ångestsyndrom, ätstörningar och mycket mer. Vi erbjuder både frivillig- och tvångsvård och tar emot patienter dygnet runt. Du kommer att arbeta i nära samarbete med övriga professioner och avdelningar på enheten, vilket ger en omväxlande arbetsmiljö.

Om du är intresserad av denna position och vill ha mer information om tjänsten, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som läkare

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som allmänpsykiatriker på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkararbete i Sunnfjord?

Sunnfjords kommun ligger i landskapet Sunnfjord i Vestland fylke i Norge. Kommunen etablerades 1 januari 2020 genom hopslagning av kommunerna Gaular, Jølster, Førde och Naustdal. Kommunen har en yta på över 2200 kvadratkilometer yta och har över 22000 invånare. Kommunen ligger på den västra kusten av landet, ca två och en halv timme från Bergen. För den som är intresserad av att upptäcka den norska naturen kan man besöka Jostedalsbreen nationalpark som är ett skyddat bergsområde genomkorsat av vandringsleder och plats för en stor glaciär.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Sunnfjord
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cøxts - UMK cøal gvnctpi
Tidsperiod
14-26
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Vvlwynfsgoxihc e cgeb Føntj
Region/kommun
Vestland/Sunnfjord
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka