Ledigt jobb för allmänpsykiatriker i Sunnfjord

Är du ute efter ett nytt spännande uppdrag i Norge? Då har du kommit rätt!

Denna enhet letar för närvarande efter en psykiatriker till sin säkerhetsavdelning och psykosavdelning i västra Norge.

Avdelningen är specialiserade på att ta hand om personer med psykossjukdomar, patienter som är frivilligt inskrivna, patienter som vårdas under tvång, samt patienter som dömts till tvångsvård på vår säkerhetsavdelning. Totalt finns det 8 sängplatser på avdelningarna.

Om du är intresserad och vill ha mer information om tjänsten, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig.

Att ta tjänst som allmänpsykiatriker via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkararbete i Sunnfjord

Sunnfjords kommun ligger i landskapet Sunnfjord i Vestland fylke i Norge. Kommunen etablerades 1 januari 2020 genom hopslagning av kommunerna Gaular, Jølster, Førde och Naustdal. Kommunen har en yta på över 2200 kvadratkilometer yta och har över 22000 invånare. Kommunen ligger på den västra kusten av landet, ca två och en halv timme från Bergen. För den som är intresserad av att upptäcka den norska naturen kan man besöka Jostedalsbreen nationalpark som är ett skyddat bergsområde genomkorsat av vandringsleder och plats för en stor glaciär.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Sunnfjord
Faktaruta
Uppdragsgivare
Bøoim- NIO iølm kgujviy
Tidsperiod
14-26
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gjjilokemrllij g fiie Køqtg
Region/kommun
Vestland/Sunnfjord
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka