Ledigt jobb för allmänpsykiatriker i Sunnfjord

Letar du efter en stimulerande och utvecklande utmaning? Denna enhet består av distriktspsykiatri, regionalt beroendecenter, akuta- och frivilliga inläggningsavdelningar och nu behöver öppenvårdsmottagningen förstärkas med en psykiatriker.

Öppenvårdsmottagningen är nu i behov av att stärka upp verksamheten med en psykiatriker. Här sköts sedanvanliga arbetsuppgifter så som behandling och utredning. Här ges bland annat kognitiv/metakognitiv terapi, psykodynamisk behandling, emotionsfokuserad terapi, traumabehandling och mentaliseringsbaserad terapi. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som läkare

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som allmänpsykiatriker, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sunnfjord en spännande plats för läkarjobb

Sunnfjords kommun ligger i landskapet Sunnfjord i Vestland fylke i Norge. Kommunen etablerades 1 januari 2020 genom hopslagning av kommunerna Gaular, Jølster, Førde och Naustdal. Kommunen har en yta på över 2200 kvadratkilometer yta och har över 22000 invånare. Kommunen ligger på den västra kusten av landet, ca två och en halv timme från Bergen. För den som är intresserad av att upptäcka den norska naturen kan man besöka Jostedalsbreen nationalpark som är ett skyddat bergsområde genomkorsat av vandringsleder och plats för en stor glaciär.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Sunnfjord
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gømlx - XQE gff
Tidsperiod
14-26
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eijbnpdprtunf afgf YØDTP
Region/kommun
Vestland/Sunnfjord
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka