Vi söker allmänpsykiatriker till uppdrag i Sunnfjord

Letar du efter en stimulerande och utvecklande utmaning? Denna enhet består av distriktspsykiatri, regionalt beroendecenter, akuta- och frivilliga inläggningsavdelningar och nu behöver öppenvårdsmottagningen förstärkas med en psykiatriker.

Öppenvårdsmottagningen är nu i behov av att stärka upp verksamheten med en psykiatriker. Här sköts sedanvanliga arbetsuppgifter så som behandling och utredning. Här ges bland annat kognitiv/metakognitiv terapi, psykodynamisk behandling, emotionsfokuserad terapi, traumabehandling och mentaliseringsbaserad terapi. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter.

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Att ta bemanningsuppdrag som allmänpsykiatriker via Agila läkarbemanning

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som allmänpsykiatriker. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Att ta läkarjobb i Sunnfjord

Sunnfjords kommun ligger i landskapet Sunnfjord i Vestland fylke i Norge. Kommunen etablerades 1 januari 2020 genom hopslagning av kommunerna Gaular, Jølster, Førde och Naustdal. Kommunen har en yta på över 2200 kvadratkilometer yta och har över 22000 invånare. Kommunen ligger på den västra kusten av landet, ca två och en halv timme från Bergen. För den som är intresserad av att upptäcka den norska naturen kan man besöka Jostedalsbreen nationalpark som är ett skyddat bergsområde genomkorsat av vandringsleder och plats för en stor glaciär.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Sunnfjord
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cøgyc - GYC oyd
Tidsperiod
36-1
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Region/kommun
Vestland/Sunnfjord
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka