Vi söker allmänpsykiatriker till läkarbemanningsuppdrag i Sunnfjord

Denna enhet söker nu en psykiatriker till en slutenvårdsavdelning i västra Norge som specialiserar sig på att behandla patienter med akuta psykiska besvär.

Som psykiatriker kommer du att bedöma, diagnostisera och behandla patienter, samt stabilisera deras tillstånd. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och kan innefatta att ge läkemedelsbehandling, terapi, och att övervaka patienternas tillstånd.

Om du är intresserad av att bli en del av detta team och arbeta med patienter som behöver akut psykiatrisk vård, är du välkommen att kontakta oss för mer information.

Varför ta läkarjobb via Agila?

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Att ta läkarjobb i Sunnfjord

Sunnfjords kommun ligger i landskapet Sunnfjord i Vestland fylke i Norge. Kommunen etablerades 1 januari 2020 genom hopslagning av kommunerna Gaular, Jølster, Førde och Naustdal. Kommunen har en yta på över 2200 kvadratkilometer yta och har över 22000 invånare. Kommunen ligger på den västra kusten av landet, ca två och en halv timme från Bergen. För den som är intresserad av att upptäcka den norska naturen kan man besöka Jostedalsbreen nationalpark som är ett skyddat bergsområde genomkorsat av vandringsleder och plats för en stor glaciär.

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Sunnfjord
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jøuvi - Qeqfr Qølg
Tidsperiod
36-1
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Region/kommun
Vestland/Sunnfjord
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka