Bemanningsuppdrag för allmänläkare i Surahammar

Söker du ett nytt uppdrag inom primärvården? Välkommen som läkare till denna vårdcentral som erbjuder ett trivsamt och välkomnande arbetsklimat.

Vårdcentralen har ett brett vårdutbud och erbjuder såväl digital som fysisk vård. I rollen som läkare utreder, diagnostiserar och behandlar du patienter i alla åldrar. Utöver detta arbetar du i team tillsammans med övriga professioner på mottagningen. Uppdraget passar dig som vill ha ett stimulerande arbetet med möjlighet till att bredda din kompetens.

Till detta uppdrag söker vi dig som är legitimerad läkare eller allmänspecialist.

Att ta läkartjänst som allmänläkare via Agila

Trivs du med att arbeta som allmänläkare men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Att ta läkartjänst i Surahammar

Surahammars kommun ligger mitt i Mälardalen, strax norr om Västerås. Genom hela kommunen slingrar sig Strömsholms kanal/Kolbäcksån på sin väg från Bergslagen till Mälaren. Längs kanalen ligger ett pärlband av gamla bruk däribland Surahammar, Ramnäs och Virsbo som är väl värda ett besök. Här finns många trevliga besöksmål som bruksmiljöer, mc-museum och vandringsleden Bruksleden. Suradagarna erbjuder underhållning, allsång och galna upptåg likväl som Ramnäs Smides- och Hantverksdagar, erbjuder smeder, festligheter och god mat är bara en del av de återkommande evenemang som sker under året förutom de sedvanliga julmarknaderna.

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emanuel Ademsson
Emanuel Ademsson / Teamleader
Surahammar
Faktaruta
Uppdragsgivare
JBL Wuifqngyqsu Qæsqoebphfd
Tidsperiod
16-21
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Aåjpcjkbidb ef cicii VNXEMAAOOF
Region/kommun
Västmanland/Surahammar
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka