Vi söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Svedala

Letar du efter ett spännande jobb som ger dig möjlighet att utvecklas inom din yrkesroll? Då är det här uppdraget för dig!

Enheten söker nu efter en medarbetare för sedvanligt primärvårdsarbete med patienter i alla åldrar. I rollen ingår planerade och akuta patientbesök, förskrivning av läkemedel, hälsokontroller, rådgivning och mer. Du arbetar självständigt och i team med övriga professioner på mottagningen.

Verksamheten söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som allmänläkare

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som allmänläkare. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Att ta läkarjobb i Svedala

Svedala kommun är en kommun i Skåne län, strax utanför Malmö. Kommunens område består av Bjärshög, Börringe, Hyby, Skabersjö, Svedala, Törringe och Västra Kärrstorp I Svedala kommun finns mycket att njuta av, inte minst den vackra naturen. Tack vare direkttåg från Danmark med Öresundståget får du känslan av storstadsregion men med småstadens fördelar. Ingen mindre än Oscar Zia har sina rötter i kommunen. Det natursköna landskapet som omfamnar Svedala är visserligen en sevärdhet i sig. Men om du är intresserad av fornminnen, kyrkor och slott kan en historisk vandring vara på sin plats. Strosa bland tinnar och torn, besök kvarnar och möllor samt utforska gömda fornlämningar.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Tanja Skorec
Tanja Skorec / Konsultchef
Svedala
Faktaruta
Uppdragsgivare
Våmqjph Cx
Tidsperiod
48-18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oæyvxqbcog. g aaeba JÆXKKKP
Region/kommun
Skåne/Svedala
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka