Ledigt jobb för allmänläkare i Täby

Uppdragsbeskrivning kommer inom kort...

Att ta läkartjänst som allmänläkare via Agila

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som allmänläkare ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Varför läkaruppdrag i Täby?

I Täby kommun har du alltid nära till natur, shopping, evenemang, friluftsliv, historiska sevärdheter och aktiviteter för alla åldrar året om. I kommunen kan du bättre på dina vikingakunskaper genom att besöka Runriket som har mest runinskrifter i världen och det var även i Täby man hittade Sveriges äldsta skelettfynd. Täby centrum som blivit en mötesplats för många runt om i Stockholm har ett brett utbud av butiker och restauranger för alla smaker. Här finns även biograf, simhall och populära träningsanläggningar.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Viktoria Chamoun
Viktoria Chamoun / Konsultchef
Täby
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cåol Jw
Tidsperiod
22-26
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tierpouccwlæwfju dh fc ibh BÆLW
Region/kommun
Stockholm/Täby
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka