Bemanningsarbete för allmänläkare i Töreboda

Har du ett genuint intresse för allmänmedicinens bredd? Då ska du söka uppdraget som läkare på denna vårdcentral.

Här möter du patienter i alla åldrar med varierande sjukdomstillstånd. Arbetet kommer att innebära sedvanligt mottagningsarbete arbete där du undersöker, utreder, bedömer och behandlar patienter självständigt. Både drop-in-mottagning såväl som inplanerade patientbesök förekommer.

De söker dig, läkare eller specialist inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet av liknande arbete.

Läkarjobb via Agila allmänläkare

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkaruppdrag i Töreboda

Vackert beläget vid Göta kanal, mellan Vänern och Vättern ligger Töreboda. Det är lätt att ta sig hit då det finns goda kommunikationer både till och från kommunen. Töreboda är beläget vid järnvägslinjen Västra stambanan mellan Göteborg och Stockholm. Göta kanal spelar en central roll i kommunen. På somrarna kan du åka på trevliga båtturer och längs kanalen finns också många fina cykelleder. 1981 hade komedifilmen Göta Kanal eller Vem drog ur proppen, premiär. Den blev en stor succé och i huvudrollerna sågs skådisarna Janne ”Loffe” Carlsson och Kim Anderzon. Törebodafestivalen är en musikfestival som startade 2000 i Töreboda och hålls vart tredje år. Kända artister som spelat här är Mando Diao, Lena PH, Ace of Base och Sahara Hotnights.

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Jonas Skelderholm
Jonas Skelderholm / Konsultchef
Töreboda
Faktaruta
Uppdragsgivare
Sæqnrjwu Jæydåsjcp
Tidsperiod
3 (2023)-26 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yæiqlidliexxgb f bcf hd Xæspqyxv
Region/kommun
Västra Götaland/Töreboda
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka