Läkare sökes till jobb i Töreboda

Har du ett genuint intresse för allmänmedicinens bredd? Då ska du söka uppdraget som läkare på denna vårdcentral.

Här möter du patienter i alla åldrar med varierande sjukdomstillstånd. Arbetet kommer att innebära sedvanligt mottagningsarbete arbete där du undersöker, utreder, bedömer och behandlar patienter självständigt. Både drop-in-mottagning såväl som inplanerade patientbesök förekommer.

De söker dig, läkare eller specialist inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet av liknande arbete.

Att ta tjänst som läkare via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som läkare. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Läkartjänst i Töreboda

Vackert beläget vid Göta kanal, mellan Vänern och Vättern ligger Töreboda. Det är lätt att ta sig hit då det finns goda kommunikationer både till och från kommunen. Töreboda är beläget vid järnvägslinjen Västra stambanan mellan Göteborg och Stockholm. Göta kanal spelar en central roll i kommunen. På somrarna kan du åka på trevliga båtturer och längs kanalen finns också många fina cykelleder. 1981 hade komedifilmen Göta Kanal eller Vem drog ur proppen, premiär. Den blev en stor succé och i huvudrollerna sågs skådisarna Janne ”Loffe” Carlsson och Kim Anderzon. Törebodafestivalen är en musikfestival som startade 2000 i Töreboda och hålls vart tredje år. Kända artister som spelat här är Mando Diao, Lena PH, Ace of Base och Sahara Hotnights.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Töreboda
Faktaruta
Uppdragsgivare
Båbkugaw Qådmådlbs
Tidsperiod
11, 13
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Såaaebdjhdkssy e bah ag Oæqbsplk
Region/kommun
Västra Götaland/Töreboda
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka