Agila söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Töreboda

Har du ett genuint intresse för allmänmedicinens bredd? Då ska du söka uppdraget som läkare på denna vårdcentral.

Här möter du patienter i alla åldrar med varierande sjukdomstillstånd. Arbetet kommer att innebära sedvanligt mottagningsarbete arbete där du undersöker, utreder, bedömer och behandlar patienter självständigt. Både drop-in-mottagning såväl som inplanerade patientbesök förekommer.

De söker dig, läkare eller specialist inom allmänmedicin med minst två års erfarenhet av liknande arbete.

Läkararbete via Agila allmänläkare

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är allmänläkare. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Töreboda en spännande plats för läkarjobb

Vackert beläget vid Göta kanal, mellan Vänern och Vättern ligger Töreboda. Det är lätt att ta sig hit då det finns goda kommunikationer både till och från kommunen. Töreboda är beläget vid järnvägslinjen Västra stambanan mellan Göteborg och Stockholm. Göta kanal spelar en central roll i kommunen. På somrarna kan du åka på trevliga båtturer och längs kanalen finns också många fina cykelleder. 1981 hade komedifilmen Göta Kanal eller Vem drog ur proppen, premiär. Den blev en stor succé och i huvudrollerna sågs skådisarna Janne ”Loffe” Carlsson och Kim Anderzon. Törebodafestivalen är en musikfestival som startade 2000 i Töreboda och hålls vart tredje år. Kända artister som spelat här är Mando Diao, Lena PH, Ace of Base och Sahara Hotnights.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Töreboda
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xåijxbei Aåpjælysr
Tidsperiod
21, 25
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qænwhmemtalqvx g igf ed Påtlplvn
Region/kommun
Västra Götaland/Töreboda
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka