Ledigt jobb för läkare i Tanum

Nu har du chansen att arbeta på denna väl fungerande vårdcentral med en stark teamkänsla.

Uppdraget innebär omväxlande uppgifter inom det allmänmedicinska området. Du kommer att arbeta både självständigt och tvärprofessionellt, alltid med patienten i fokus. Både akuta och tidsbokade patienter förekommer. För dig med ett genuint intresse för primärvård väntar ett spännande uppdrag.

De söker en läkare med erfarenhet av primärvård eller dig som är allmänspecialist.

Att ta läkararbete som läkare via Agila

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför läkararbete i Tanum?

Karakteristiskt för Tanums kommun är det stora antalet små samhällsbildningar; de flesta ligger vid kusten. Det har sin historiska bakgrund i fiskets utveckling, samt i fraktfartens och stenindustrins blomstringstid i slutet av 1800-talet. Tanums hällristningar, dessa fantasieggande konstverk, finns upptagna på Unesco´s Världsarvslista sedan år 1994. De är bara en del av alla unika kulturmiljöer kommunen rymmer, alltifrån kustens övärld och samhällsbildningar till hedlandskapet vid Kynnefjäll. Under höstmånaderna infaller Tanums stora hösthändelse – hummerpremiären! Då sätter yrkesfiskare och ortsbor sina hummertinor i havet. Sedan är det bara att invänta fångsten av havets svarta guld.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Konsultchef
Tanum
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fskcjxwptj OW
Tidsperiod
30-32, 36
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Chava. e dcadd Smdqtsrhni
Region/kommun
Västra Götaland/Tanum
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka