Ledigt jobb för allmänläkare i Tidaholm

Välkommen som läkare till denna vårdcentral, där ett kompetent och engagerat team bedriver professionell vård enligt vetenskap samt medicinskt beprövad erfarenhet. Som läkare är du en viktig del i teamet, och arbetsuppgifterna består av sedvanligt vårdcentralsarbete med patienter i alla åldrar. Vårdcentralen erbjuder en komplett primärvård till såväl akuta som inplanerade patienter.

Du som söker denna tjänst bör vara specialist i allmänmedicin eller läkare, gärna med tidigare primärvårdsvana.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som allmänläkare

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är allmänläkare. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Varför läkaruppdrag i Tidaholm?

Genom Tidaholm rinner Tidan rofyllt och binder samman härlig natur med stadsmiljö. Ett känneteckne för kommunen är dess blandade natur med både öppna landskap och djupa skogar. Hökensås är ett vildmarksområde som kallas för ett ”norrland i miniatyr” och här finns vandringsleder och gott om bär och svamp. Hökensås är också ett fiskeparadis. Varför inte pröva lyckan? Tidaholm är en ung stad, endast 100 år gammal och det hade nog inte blivit en stad om inte Vulcans Tändsticksfabrik hade grundasts här 1868. Fabriken blev senare världens största tändsticksfabrik och finns fortfarande kvar och heter Swedish Match. Största orter i Tidaholms kommun är Tidaholm, Ekedalen och Madängsholm.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Julia Högstedt
Julia Högstedt / Konsultchef
Tidaholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jpbwfvmb Eæovæsown
Tidsperiod
52-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iåknyt Bugxmufaceækuj fh fhh bd Nayymbel
Region/kommun
Västra Götaland/Tidaholm
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka