Vi söker allmänläkare till uppdrag i Tidaholm

Välkommen som läkare till denna vårdcentral, där ett kompetent och engagerat team bedriver professionell vård enligt vetenskap samt medicinskt beprövad erfarenhet. Som läkare är du en viktig del i teamet, och arbetsuppgifterna består av sedvanligt vårdcentralsarbete med patienter i alla åldrar. Vårdcentralen erbjuder en komplett primärvård till såväl akuta som inplanerade patienter.

Du som söker denna tjänst bör vara specialist i allmänmedicin eller läkare, gärna med tidigare primärvårdsvana.

Att ta läkararbete som allmänläkare via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Läkararbete i Tidaholm

Genom Tidaholm rinner Tidan rofyllt och binder samman härlig natur med stadsmiljö. Ett känneteckne för kommunen är dess blandade natur med både öppna landskap och djupa skogar. Hökensås är ett vildmarksområde som kallas för ett ”norrland i miniatyr” och här finns vandringsleder och gott om bär och svamp. Hökensås är också ett fiskeparadis. Varför inte pröva lyckan? Tidaholm är en ung stad, endast 100 år gammal och det hade nog inte blivit en stad om inte Vulcans Tändsticksfabrik hade grundasts här 1868. Fabriken blev senare världens största tändsticksfabrik och finns fortfarande kvar och heter Swedish Match. Största orter i Tidaholms kommun är Tidaholm, Ekedalen och Madängsholm.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Tidaholm
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vnrotdky Uæejævrhm
Tidsperiod
27-35
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oåvonq Fowgeyhieoækyf bh fgh bf Mukmuhrw
Region/kommun
Västra Götaland/Tidaholm
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka