Vi söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Tingsryd

Till denna vårdcentral söker vi en läkare som kan komplettera teamet.

Vårdcentralens ledord är trygghet, bred kompetens och kontinuitet. Teamet har gemensamt resurser att utreda och behandla de allra flesta medicinska och psykosociala problem i livets alla skeden.

Dina uppgifter kommer bestå av sedvanligt vårdcentralsarbete med både akuta och inbokade patienter.

Sökande bör vara specialist i allmänmedicin eller läkare med tidigare vana av primärvårdsarbete.

Läkarjobb via Agila allmänläkare

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som allmänläkare hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Att ta läkarjobb i Tingsryd

Tingsryd kommun är belägen i de södra delarna av landskapet Småland och största orterna här är Konga, Linneryd, Ryd och Rävemåla. Tingsryd har en stadsmiljö som i hög grad präglas av 1800-talets träarkitektur där merparten av den bevarade bebyggelsen ligger nära sjön Tiken. Annars är här ett omväxlande landskap med gran- och lövskogar samt många sjöar där det finns gott om fisk. Tingsryd är känt för sitt ishockeylag Tingsryds AIF som verkligen älskas av kommunens invånare.

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Olivia Löfvén
Olivia Löfvén / Teamchef
Tingsryd
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dbqbqvam Ld
Tidsperiod
48-35 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nqfhhgror ee LXBASWYA
Region/kommun
Kronoberg/Tingsryd
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka