Allmänläkare sökes till uppdrag i Tingsryd

Till denna vårdcentral söker vi en läkare som kan komplettera teamet.

Vårdcentralens ledord är trygghet, bred kompetens och kontinuitet. Teamet har gemensamt resurser att utreda och behandla de allra flesta medicinska och psykosociala problem i livets alla skeden.

Dina uppgifter kommer bestå av sedvanligt vårdcentralsarbete med både akuta och inbokade patienter.

Sökande bör vara specialist i allmänmedicin eller läkare med tidigare vana av primärvårdsarbete.

Läkararbete hos Agila allmänläkare

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som allmänläkare ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Varför läkarjobb i Tingsryd?

Tingsryd kommun är belägen i de södra delarna av landskapet Småland och största orterna här är Konga, Linneryd, Ryd och Rävemåla. Tingsryd har en stadsmiljö som i hög grad präglas av 1800-talets träarkitektur där merparten av den bevarade bebyggelsen ligger nära sjön Tiken. Annars är här ett omväxlande landskap med gran- och lövskogar samt många sjöar där det finns gott om fisk. Tingsryd är känt för sitt ishockeylag Tingsryds AIF som verkligen älskas av kommunens invånare.

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Viktoria Chamoun
Viktoria Chamoun / Konsultchef
Tingsryd
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mhiaeafx Nb
Tidsperiod
3-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ktpmkxjuk he LFUMDJBW
Region/kommun
Kronoberg/Tingsryd
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka