Ledigt jobb för allmänläkare i Tingsryd

Till denna vårdcentral söker vi en läkare som kan komplettera teamet.

Vårdcentralens ledord är trygghet, bred kompetens och kontinuitet. Teamet har gemensamt resurser att utreda och behandla de allra flesta medicinska och psykosociala problem i livets alla skeden.

Dina uppgifter kommer bestå av sedvanligt vårdcentralsarbete med både akuta och inbokade patienter.

Sökande bör vara specialist i allmänmedicin eller läkare med tidigare vana av primärvårdsarbete.

Att ta bemanningsuppdrag som allmänläkare via Agila läkarbemanning

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Läkaruppdrag i Tingsryd

Tingsryd kommun är belägen i de södra delarna av landskapet Småland och största orterna här är Konga, Linneryd, Ryd och Rävemåla. Tingsryd har en stadsmiljö som i hög grad präglas av 1800-talets träarkitektur där merparten av den bevarade bebyggelsen ligger nära sjön Tiken. Annars är här ett omväxlande landskap med gran- och lövskogar samt många sjöar där det finns gott om fisk. Tingsryd är känt för sitt ishockeylag Tingsryds AIF som verkligen älskas av kommunens invånare.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Julia Högstedt
Julia Högstedt / Konsultchef
Tingsryd
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uwmihhxy My
Tidsperiod
3-35, 1 (2024)-2 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kbaabgfut bi CDTCNLAM
Region/kommun
Kronoberg/Tingsryd
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka