Vi söker allmänläkare till uppdrag i Tingsryd

Till denna vårdcentral söker vi en läkare som kan komplettera teamet.

Vårdcentralens ledord är trygghet, bred kompetens och kontinuitet. Teamet har gemensamt resurser att utreda och behandla de allra flesta medicinska och psykosociala problem i livets alla skeden.

Dina uppgifter kommer bestå av sedvanligt vårdcentralsarbete med både akuta och inbokade patienter.

Sökande bör vara specialist i allmänmedicin eller läkare med tidigare vana av primärvårdsarbete.

Varför ta läkarjobb via Agila?

Som allmänläkare hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför läkartjänst i Tingsryd?

Tingsryd kommun är belägen i de södra delarna av landskapet Småland och största orterna här är Konga, Linneryd, Ryd och Rävemåla. Tingsryd har en stadsmiljö som i hög grad präglas av 1800-talets träarkitektur där merparten av den bevarade bebyggelsen ligger nära sjön Tiken. Annars är här ett omväxlande landskap med gran- och lövskogar samt många sjöar där det finns gott om fisk. Tingsryd är känt för sitt ishockeylag Tingsryds AIF som verkligen älskas av kommunens invånare.

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Teamchef
Tingsryd
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xcnkhqso Ft
Tidsperiod
3 (2023)-35 (2023), 26-35
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bpmpltoih be BBYBFSWX
Region/kommun
Kronoberg/Tingsryd
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka