Bemanningstjänst för allmänläkare i Tingsryd

Till denna vårdcentral söker vi en läkare som kan komplettera teamet.

Vårdcentralens ledord är trygghet, bred kompetens och kontinuitet. Teamet har gemensamt resurser att utreda och behandla de allra flesta medicinska och psykosociala problem i livets alla skeden.

Dina uppgifter kommer bestå av sedvanligt vårdcentralsarbete med både akuta och inbokade patienter.

Sökande bör vara specialist i allmänmedicin eller läkare med tidigare vana av primärvårdsarbete.

Att jobba som läkare via Agila

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Läkare inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Läkartjänst i Tingsryd

Tingsryd kommun är belägen i de södra delarna av landskapet Småland och största orterna här är Konga, Linneryd, Ryd och Rävemåla. Tingsryd har en stadsmiljö som i hög grad präglas av 1800-talets träarkitektur där merparten av den bevarade bebyggelsen ligger nära sjön Tiken. Annars är här ett omväxlande landskap med gran- och lövskogar samt många sjöar där det finns gott om fisk. Tingsryd är känt för sitt ishockeylag Tingsryds AIF som verkligen älskas av kommunens invånare.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Fredrik Östensson
Fredrik Östensson / Konsultchef
Tingsryd
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jpmgoohw HJ
Tidsperiod
32, 34, 36, 38-39
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hbcatjipx be ihdba Bywpfyqk
Region/kommun
Kronoberg/Tingsryd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka