Bemanningsuppdrag för allmänläkare i Torsby

Vill du ha ett stimulerande arbete med omväxlande arbetsuppgifter? Nu har du chansen att arbeta som läkare på denna vårdcentral.

Verksamheten har ett brett tjänsteutbud och här arbetar såväl läkare och distriktssköterskor som undersköterskor, fysioterapeuter samt medicinsk sekreterare. Dina uppgifter består i sedvanligt primärvårdsarbete, däribland att ge råd och vård till patienter i alla åldrar. Både akuta och tidsbokade patienter kan förekomma.

Vårdcentralen söker en allmänspecialist med genuint intresse av primärvård.

Att ta uppdrag som läkare via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Läkarjobb i Torsby

Torsby kommun ligger i landskapet Värmland och har mycket att erbjuda. År 2006 invigdes Sveriges första och världens längsta skidtunnel som är 1,3 km lång i Torsby. I skidtunneln finns även världens enda skidskyttehall inomhus. Under vinterhalvåret finns det massor av vinteraktiviteter som alpin skidåkning, längdåkning och snöskotesafari i området. Under sommaren finns det bland annat fornlämningar att se och natursevärdigheter att uppleva. Det finns 39 naturreservat i Torsby, där många är lättillgängliga för allmänheten med vackra vandringsleder. Bland annat Ritamäki med sjutorpsleden för att nämna någon. Torsby har en mysigt litet centrum med bra shopping.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Johanna Kruse
Johanna Kruse / Teamchef
Torsby
Faktaruta
Uppdragsgivare
Xpbhyk Jq
Tidsperiod
22-4 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cctxiwmbglæjal i dgc dd Ojdevx
Region/kommun
Värmland/Torsby
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka