Ledigt jobb för allmänpsykiatriker i Torsby

Läkare sökes till spännande arbete på psykiatrisk öppenvårdsmottagning för vuxna.

Här möter du patienter i behov av psykiatrisk specialistvård, exempelvis psykoser, svåra depressioner, manier, personlighetsstörningar samt ångesttillstånd.

I arbetet ingår sedvanligt mottagningsarbete samt viss handledning av AT- och ST-läkare. För dig som vill ha ett roligt och utvecklande arbete på en trivsam arbetsplats passar detta uppdrag perfekt.

Till detta uppdrag söker vi en specialist i allmänpsykiatri.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Att jobba som läkare via Agila

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är allmänpsykiatriker. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Läkarjobb i Torsby

Torsby kommun ligger i landskapet Värmland och har mycket att erbjuda. År 2006 invigdes Sveriges första och världens längsta skidtunnel som är 1,3 km lång i Torsby. I skidtunneln finns även världens enda skidskyttehall inomhus. Under vinterhalvåret finns det massor av vinteraktiviteter som alpin skidåkning, längdåkning och snöskotesafari i området. Under sommaren finns det bland annat fornlämningar att se och natursevärdigheter att uppleva. Det finns 39 naturreservat i Torsby, där många är lättillgängliga för allmänheten med vackra vandringsleder. Bland annat Ritamäki med sjutorpsleden för att nämna någon. Torsby har en mysigt litet centrum med bra shopping.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Karolina Fasth
Karolina Fasth / Konsultchef
Torsby
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hsmgqj shitipagj ÅYM
Tidsperiod
8, 16, 22-39
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Egrvflatcaåpyi c ceb hg Crgpsh
Region/kommun
Värmland/Torsby
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka