Vi söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Tranås

Till denna vårdcentral söker vi en läkare som vill bedriva en god vård utifrån vetenskap och beprövad erfarenhet.

Vårdcentralen består av distriktsläkarmottagning, distriktssköterskemottagning, rehabiliteringsenhet samt laboratorium och röntgenenhet i anslutning till mottagningarna. Dina arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området med ansvar för patienter i alla åldrar. Både akuta och tidsbokade patientbesök förekommer.

De söker en specialist i allmänmedicin eller läkare, gärna med primärvårdsvana.

Att ta tjänst som läkare via Agila

Att arbeta som allmänläkare hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Tranås en spännande plats för läkartjänst

Tranås har en gedigen historia som sträcker sig till medeltiden med gården Tranås belägen vid Svartåns utlopp i sjön Sommen. Namnet Tranås omnämns 1407 när riddaren Karl Magnusson (Örnfot) testamenterar Tranås till Vadstena kloster. Tranås har även kallats för pälsstaden då den under många år var känt för sin skinn- och pälsindustri som började etablera sig redan på 1800-talet. Dom goda jaktmarkerna och närheten till vattnet gjorde Tranås till en bra plats för skinntillverkning och industrin hade sin storhetstid på 1960-talet. Till och med det ikoniska bandet The Beatles beställde vargpälsar som tillverkades här. Ett känt ansikte från Tranås är journalisten och programledaren Lennart Hyland som föddes 1919 i Tranås.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Vikström
Sara Vikström / Konsultchef
Tranås
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dkisåv IK
Tidsperiod
21-24
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qbxio Itcejtehv bii fgb fa QVNHÅP
Region/kommun
Jönköping/Tranås
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka