Vi söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Tranås

Till denna vårdcentral söker vi en läkare som vill bedriva en god vård utifrån vetenskap och beprövad erfarenhet.

Vårdcentralen består av distriktsläkarmottagning, distriktssköterskemottagning, rehabiliteringsenhet samt laboratorium och röntgenenhet i anslutning till mottagningarna. Dina arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området med ansvar för patienter i alla åldrar. Både akuta och tidsbokade patientbesök förekommer.

De söker en specialist i allmänmedicin eller läkare, gärna med primärvårdsvana.

Att ta tjänst som läkare via Agila

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Läkare inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Läkartjänst i Tranås

Tranås har en gedigen historia som sträcker sig till medeltiden med gården Tranås belägen vid Svartåns utlopp i sjön Sommen. Namnet Tranås omnämns 1407 när riddaren Karl Magnusson (Örnfot) testamenterar Tranås till Vadstena kloster. Tranås har även kallats för pälsstaden då den under många år var känt för sin skinn- och pälsindustri som började etablera sig redan på 1800-talet. Dom goda jaktmarkerna och närheten till vattnet gjorde Tranås till en bra plats för skinntillverkning och industrin hade sin storhetstid på 1960-talet. Till och med det ikoniska bandet The Beatles beställde vargpälsar som tillverkades här. Ett känt ansikte från Tranås är journalisten och programledaren Lennart Hyland som föddes 1919 i Tranås.

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Vikström
Sara Vikström / Konsultchef
Tranås
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tguwæe DF
Tidsperiod
1 (2024)-25 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mctwd Jnflfaxcm hfc deh fi WOTFÆA
Region/kommun
Jönköping/Tranås
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka