Bemanningsjobb för allmänläkare i Tranemo

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna mottagning. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård till alla patienter.

Denna vårdcentral är i behov av en läkare som kan komplettera deras team. Här finns bland annat distriktsläkare, distriktssköterska, arbetsterapi, astma- allergimottagning, BVC, diabetesmottagning, hjärta- kärlmottagning, laboratorium, samtalsmottagning och sjukgymnastik.

I arbetet ingår sedvanligt primärvårdsarbete med såväl akuta som inplanerade patienter. För dig som vill ha ett stimulerande arbete där du möter patienter i alla åldrar väntar en spännande roll.

Välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Att ta uppdrag som allmänläkare via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som allmänläkare hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Tranemo en spännande plats för läkaruppdrag

Tranemo är en ung kommun som växte fram mellan andra världskriget och 1980-talet. I många år innan var det en jord- och skogsbruksdominerad bygd. Glasets Hus som ligger i Limmared är Sveriges äldsta igång varande glasblåseri. Det grundades 1740 och idag kan du se flera utställningar här och fika i deras trevliga vinterträdgård. För den aktiva kan det rekomenderas att cykla Ätradalsleden, en cykelled från Falkenberg till Falköping som bjuder på flera vackra inslag.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Jonas Skelderholm
Jonas Skelderholm / Konsultchef
Tranemo
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mdcvsnn Hæewåaenw
Tidsperiod
5-26
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ymhxonyll gd RLTKISR
Region/kommun
Västra Götaland/Tranemo
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka