Vi söker lungläkare till uppdrag i Trelleborg

Denna lungmottagning hanterar och utreder de flesta lungmedicinska tillstånd. De söker nu en läkare för sedvanligt mottagningsarbete. Här vårdas bland annat personer med lungcancer, lungfibros och astma/KOL.

Arbetsuppgifter inkluderar att utföra bronkoskopi, pleuratappning och dräninläggning. Du arbetar till stor del multidisciplinärt i samarbete med lungsjuksköterskor, undersköterska, fysioterapeut, kurator och dietist.

Välkommen med en intresseanmälan ifall detta uppdrag är av intresse.

Läkartjänst via Agila lungläkare

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som lungläkare, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Läkartjänst i Trelleborg

Välkommen till Sveriges sydligaste kommun! Trelleborg nämns för första gången i skrift 1257 men redan under vikingatiden anlade man här en ringborg (även kallad för trelleborg) vilken har gett staden dess namn. Trelleborg är en av Skånes äldsta städer och i kommunen finns en hel del saker att se och göra. På Trelleborgs Museum kan man besöka flera inspirerande utställningar. Här visas både stadens historia och olika tillfälliga konstutställningar. Smygehuk är Sveriges sydligaste udde och är ett välbesökt turistmål med över flera hundra tusen besökare varje sommar. Här finns ett trevligt café, fiskrökeri samt ett båtbyggeri. Vid hamnen finns en skylt med avståndsangivelser till några europeiska huvudstäder och till Treriksröset.

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Trelleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
XLT Hgtbyldois Fwuseophtlsner
Tidsperiod
50-52
Efterfrågad kompetens
Lungsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Emhfærsj gd igi ie Henxdvxxku
Region/kommun
Skåne/Trelleborg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka