Agila söker gastroenterolog till uppdrag i Trelleborg

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna arbetsplats. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Mottagningen bedriver en bred gastroenterologisk mottagningsverksamhet med gastrosjuksköterskor och en endoskopienhet som bemannas av kirurger samt gastroenterologer. Både akuta och kroniska tillstånd inom gastroenterologin förekommer bland patientgruppen.

Du förväntas kunna arbeta självständigt och genomföra såväl gastro- som coloskopier.

Verksamheten söker dig med erfarenhet av liknande arbete.

Vi ser fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Att ta arbete som gastroenterolog via Agila läkarbemanning

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som gastroenterolog ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Varför läkarjobb i Trelleborg?

Välkommen till Sveriges sydligaste kommun! Trelleborg nämns för första gången i skrift 1257 men redan under vikingatiden anlade man här en ringborg (även kallad för trelleborg) vilken har gett staden dess namn. Trelleborg är en av Skånes äldsta städer och i kommunen finns en hel del saker att se och göra. På Trelleborgs Museum kan man besöka flera inspirerande utställningar. Här visas både stadens historia och olika tillfälliga konstutställningar. Smygehuk är Sveriges sydligaste udde och är ett välbesökt turistmål med över flera hundra tusen besökare varje sommar. Här finns ett trevligt café, fiskrökeri samt ett båtbyggeri. Vid hamnen finns en skylt med avståndsangivelser till några europeiska huvudstäder och till Treriksröset.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Trelleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qrftkkcqmmacbqubqc PCJ Xdrsjchria- njylshq
Tidsperiod
7, 10, 14-16, 18-20, 22-29, 31-34
Efterfrågad kompetens
Medicinsk gastroenterologi och hepatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xpqpåqaq cd Qmoudnktse
Region/kommun
Skåne/Trelleborg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka