Röntgenläkare sökes till jobb i Trelleborg

Vill du ha ett utmanande jobb som läkare på en röntgenavdelning?

Då ska du söka denna tjänst där du får en stor variation i det dagliga arbetet. Här utförs bland annat konventionell röntgen, CT och MR inom buk/thorax/neuro/skelett. I uppgifterna ingår bland annat att granska akuta och elektiva undersökningar. Även enklare invasiva procedurer (ascites- och pleuratappning) kan förekomma, samt granskning av undersökningar utförda andra enheter.

Avdelningen söker en specialist inom radiologi. De ser gärna att du arbetar under återkommande perioder, men även kortare tjänstgöring kan vara intressant.

Att ta arbete som röntgenläkare via Agila läkarbemanning

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Trelleborg en spännande plats för läkaruppdrag

Välkommen till Sveriges sydligaste kommun! Trelleborg nämns för första gången i skrift 1257 men redan under vikingatiden anlade man här en ringborg (även kallad för trelleborg) vilken har gett staden dess namn. Trelleborg är en av Skånes äldsta städer och i kommunen finns en hel del saker att se och göra. På Trelleborgs Museum kan man besöka flera inspirerande utställningar. Här visas både stadens historia och olika tillfälliga konstutställningar. Smygehuk är Sveriges sydligaste udde och är ett välbesökt turistmål med över flera hundra tusen besökare varje sommar. Här finns ett trevligt café, fiskrökeri samt ett båtbyggeri. Vid hamnen finns en skylt med avståndsangivelser till några europeiska huvudstäder och till Treriksröset.

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Trelleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nchbadssxx Wåkmaib
Tidsperiod
8-35
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nvkpåmuy cf dei ag Sgafvgjdxq
Region/kommun
Skåne/Trelleborg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka