Bemanningstjänst för röntgenläkare i Trelleborg

Vill du ha ett utmanande jobb som läkare på en röntgenavdelning?

Då ska du söka denna tjänst där du får en stor variation i det dagliga arbetet. Här utförs bland annat konventionell röntgen, CT och MR inom buk/thorax/neuro/skelett. I uppgifterna ingår bland annat att granska akuta och elektiva undersökningar. Även enklare invasiva procedurer (ascites- och pleuratappning) kan förekomma, samt granskning av undersökningar utförda andra enheter.

Avdelningen söker en specialist inom radiologi. De ser gärna att du arbetar under återkommande perioder, men även kortare tjänstgöring kan vara intressant.

Att ta uppdrag som läkare via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som röntgenläkare på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkararbete i Trelleborg

Välkommen till Sveriges sydligaste kommun! Trelleborg nämns för första gången i skrift 1257 men redan under vikingatiden anlade man här en ringborg (även kallad för trelleborg) vilken har gett staden dess namn. Trelleborg är en av Skånes äldsta städer och i kommunen finns en hel del saker att se och göra. På Trelleborgs Museum kan man besöka flera inspirerande utställningar. Här visas både stadens historia och olika tillfälliga konstutställningar. Smygehuk är Sveriges sydligaste udde och är ett välbesökt turistmål med över flera hundra tusen besökare varje sommar. Här finns ett trevligt café, fiskrökeri samt ett båtbyggeri. Vid hamnen finns en skylt med avståndsangivelser till några europeiska huvudstäder och till Treriksröset.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Trelleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Houoxghjpn Kælgohv
Tidsperiod
39-52
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mkcfæogo ba bhd fc Ybngmkrtos
Region/kommun
Skåne/Trelleborg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka