Agila söker röntgenläkare till läkarbemanningsuppdrag i Trelleborg

Vill du ha ett utmanande jobb som läkare på en röntgenavdelning?

Då ska du söka denna tjänst där du får en stor variation i det dagliga arbetet. Här utförs bland annat konventionell röntgen, CT och MR inom buk/thorax/neuro/skelett. I uppgifterna ingår bland annat att granska akuta och elektiva undersökningar. Även enklare invasiva procedurer (ascites- och pleuratappning) kan förekomma, samt granskning av undersökningar utförda andra enheter.

Avdelningen söker en specialist inom radiologi. De ser gärna att du arbetar under återkommande perioder, men även kortare tjänstgöring kan vara intressant.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som läkare

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, röntgenläkare, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Varför läkartjänst i Trelleborg?

Välkommen till Sveriges sydligaste kommun! Trelleborg nämns för första gången i skrift 1257 men redan under vikingatiden anlade man här en ringborg (även kallad för trelleborg) vilken har gett staden dess namn. Trelleborg är en av Skånes äldsta städer och i kommunen finns en hel del saker att se och göra. På Trelleborgs Museum kan man besöka flera inspirerande utställningar. Här visas både stadens historia och olika tillfälliga konstutställningar. Smygehuk är Sveriges sydligaste udde och är ett välbesökt turistmål med över flera hundra tusen besökare varje sommar. Här finns ett trevligt café, fiskrökeri samt ett båtbyggeri. Vid hamnen finns en skylt med avståndsangivelser till några europeiska huvudstäder och till Treriksröset.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Trelleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Uydpeuwmgs Eåwfatm
Tidsperiod
9-10, 13-14
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yqohåqln fb hgc ii Fcbsnyhmfw
Region/kommun
Skåne/Trelleborg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka