Ledigt jobb för röntgenläkare i Trelleborg

Vill du ha ett utmanande jobb som läkare på en röntgenavdelning?

Då ska du söka denna tjänst där du får en stor variation i det dagliga arbetet. Här utförs bland annat konventionell röntgen, CT och MR inom buk/thorax/neuro/skelett. I uppgifterna ingår bland annat att granska akuta och elektiva undersökningar. Även enklare invasiva procedurer (ascites- och pleuratappning) kan förekomma, samt granskning av undersökningar utförda andra enheter.

Avdelningen söker en specialist inom radiologi. De ser gärna att du arbetar under återkommande perioder, men även kortare tjänstgöring kan vara intressant.

Varför ta läkarjobb hos Agila?

I rollen som röntgenläkare hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkarjobb i Trelleborg?

Välkommen till Sveriges sydligaste kommun! Trelleborg nämns för första gången i skrift 1257 men redan under vikingatiden anlade man här en ringborg (även kallad för trelleborg) vilken har gett staden dess namn. Trelleborg är en av Skånes äldsta städer och i kommunen finns en hel del saker att se och göra. På Trelleborgs Museum kan man besöka flera inspirerande utställningar. Här visas både stadens historia och olika tillfälliga konstutställningar. Smygehuk är Sveriges sydligaste udde och är ett välbesökt turistmål med över flera hundra tusen besökare varje sommar. Här finns ett trevligt café, fiskrökeri samt ett båtbyggeri. Vid hamnen finns en skylt med avståndsangivelser till några europeiska huvudstäder och till Treriksröset.

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Trelleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vvphliyfsb Cåinyrb
Tidsperiod
18-20
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tiwlænsd di fga fb Dkmrsetdra
Region/kommun
Skåne/Trelleborg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka