Bemanningstjänst för röntgenläkare i Trelleborg

Vill du ha ett utmanande jobb som läkare på en röntgenavdelning?

Då ska du söka denna tjänst där du får en stor variation i det dagliga arbetet. Här utförs bland annat konventionell röntgen, CT och MR inom buk/thorax/neuro/skelett. I uppgifterna ingår bland annat att granska akuta och elektiva undersökningar. Även enklare invasiva procedurer (ascites- och pleuratappning) kan förekomma, samt granskning av undersökningar utförda andra enheter.

Avdelningen söker en specialist inom radiologi. De ser gärna att du arbetar under återkommande perioder, men även kortare tjänstgöring kan vara intressant.

Att ta läkartjänst som röntgenläkare via Agila

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Läkare inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Varför läkartjänst i Trelleborg?

Välkommen till Sveriges sydligaste kommun! Trelleborg nämns för första gången i skrift 1257 men redan under vikingatiden anlade man här en ringborg (även kallad för trelleborg) vilken har gett staden dess namn. Trelleborg är en av Skånes äldsta städer och i kommunen finns en hel del saker att se och göra. På Trelleborgs Museum kan man besöka flera inspirerande utställningar. Här visas både stadens historia och olika tillfälliga konstutställningar. Smygehuk är Sveriges sydligaste udde och är ett välbesökt turistmål med över flera hundra tusen besökare varje sommar. Här finns ett trevligt café, fiskrökeri samt ett båtbyggeri. Vid hamnen finns en skylt med avståndsangivelser till några europeiska huvudstäder och till Treriksröset.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Trelleborg
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vfdekkdwgok dyjddcyb, Yæikxgw
Tidsperiod
31-33, 40-1
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yxkfånnq gg diacg Xxykhwclwi
Region/kommun
Skåne/Trelleborg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka