Bemanningstjänst för allmänläkare i Trollhättan

Detta sjukhus är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Denna mottagning efterfrågar en läkare till deras MAVA/akutmottagning. Här vårdas patienter med många olika tillstånd inom det internmedicinska området. I arbetsuppgifterna ingår sedvanligt arbete som läkare på akutmottagning.

I första hand söker vi dig med specialistkompetens inom internmedicin eller akutsjukvård. I andra hand en ST-läkare som inte har långt kvar av sin ST-tjänstgöring. Vana vid akutmottagningsarbete, inklusive handläggning av rädda hjärnan-larm, är meriterande.

Att ta läkararbete som allmänläkare via Agila

Trivs du med att arbeta som allmänläkare men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Trollhättan en spännande plats för läkaruppdrag

Trollhättan är ett ungt samhälle och blev en stad så sent som år 1916. Trollhättan kallas även för ”Trollywood” efter att ett flertal kända filmer har spelats in i kommunen. Några av dessa är: Fucking Åmål, Tillsammans, Tzatziki, morsan och polisen, Dancer in the dark, En sång för Martin, Dogville, Ett öga rött och Storm. Varje år hålls ”Fallens dagar” i Trollhättan. Det är en av landets absolut äldsta festivaler och hölls för första gången 1959. Nu som då är det fallen som står i fokus med 300 000 liter forsande vatten per sekund som är ett imponerande skådespel som måste ses. Det bjuds på storslagen musik, spännande aktiviteter och underhållning, allting gratis!

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Trollhättan
Faktaruta
Uppdragsgivare
RÅA, Mtocvxådgef- fbboaynoapkjsceo
Tidsperiod
22-39
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård, Allmänmedicin eller Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wdrlu Æxywkkvtt våjdhitstyg, aujycgqaxpwptfy bhc cb Cxllvbårpuj
Region/kommun
Västra Götaland/Trollhättan
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka