Agila söker akutläkare till uppdrag i Trollhättan

Detta sjukhus är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Denna mottagning efterfrågar en läkare till deras MAVA/akutmottagning. Här vårdas patienter med många olika tillstånd inom det internmedicinska området. I arbetsuppgifterna ingår sedvanligt arbete som läkare på akutmottagning.

I första hand söker vi dig med specialistkompetens inom internmedicin eller akutsjukvård. I andra hand en ST-läkare som inte har långt kvar av sin ST-tjänstgöring. Vana vid akutmottagningsarbete, inklusive handläggning av rädda hjärnan-larm, är meriterande.

Om du är läkare med denna specialistkompetens är du välkommen med din ansökan.

Läkarjobb hos Agila akutläkare

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som akutläkare, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta läkarjobb i Trollhättan

Trollhättan är ett ungt samhälle och blev en stad så sent som år 1916. Trollhättan kallas även för ”Trollywood” efter att ett flertal kända filmer har spelats in i kommunen. Några av dessa är: Fucking Åmål, Tillsammans, Tzatziki, morsan och polisen, Dancer in the dark, En sång för Martin, Dogville, Ett öga rött och Storm. Varje år hålls ”Fallens dagar” i Trollhättan. Det är en av landets absolut äldsta festivaler och hölls för första gången 1959. Nu som då är det fallen som står i fokus med 300 000 liter forsande vatten per sekund som är ett imponerande skådespel som måste ses. Det bjuds på storslagen musik, spännande aktiviteter och underhållning, allting gratis!

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Trollhättan
Faktaruta
Uppdragsgivare
XÆW, Mjxxtiæqunq- wovttwkqpnqwrxaw
Tidsperiod
1 (2023), 5 (2023)
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård eller Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rrucd Æikxjgysk cånoagxemfj, ouncoycuhftlcnl Jssnnvånlgo
Region/kommun
Västra Götaland/Trollhättan
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka