Vi söker internmedicinare till läkarbemanningsuppdrag i Trollhättan

Detta sjukhus är i behov av fler kompetenta medarbetare till sin verksamhet.

Denna mottagning efterfrågar en läkare till deras MAVA/akutmottagning. Här vårdas patienter med många olika tillstånd inom det internmedicinska området. I arbetsuppgifterna ingår sedvanligt arbete som läkare på akutmottagning.

I första hand söker vi dig med specialistkompetens inom internmedicin eller akutsjukvård. I andra hand en ST-läkare som inte har långt kvar av sin ST-tjänstgöring. Vana vid akutmottagningsarbete, inklusive handläggning av rädda hjärnan-larm, är meriterande.

Att ta jobb som internmedicinare via Agila läkarbemanning

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som internmedicinare hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Trollhättan en spännande plats för läkararbete

Trollhättan är ett ungt samhälle och blev en stad så sent som år 1916. Trollhättan kallas även för ”Trollywood” efter att ett flertal kända filmer har spelats in i kommunen. Några av dessa är: Fucking Åmål, Tillsammans, Tzatziki, morsan och polisen, Dancer in the dark, En sång för Martin, Dogville, Ett öga rött och Storm. Varje år hålls ”Fallens dagar” i Trollhättan. Det är en av landets absolut äldsta festivaler och hölls för första gången 1959. Nu som då är det fallen som står i fokus med 300 000 liter forsande vatten per sekund som är ett imponerande skådespel som måste ses. Det bjuds på storslagen musik, spännande aktiviteter och underhållning, allting gratis!

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Trollhättan
Faktaruta
Uppdragsgivare
LÅJ, Ygjbvræypud- fibcwntloiscweiu
Tidsperiod
18-22, 24-31, 33-35
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård eller Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lhbyd Åootrvbnt cåggbjetyvo, poyynsmpsuwouhs ged da Oakdfsæxsxv
Region/kommun
Västra Götaland/Trollhättan
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka