Vi söker akutläkare till uppdrag i Trollhättan

Om du söker efter en ny utmaning inom medicinsk diagnostik och vill vara med och ansvara för bedömning av sjukdomstillstånd som påverkar kroppens immunförsvar, kan detta uppdrag vara precis vad du letar efter!

Denna mottagningen är en högspecialiserad enhet som erbjuder medicinsk vård och behandling till vuxna patienter. Här arbetar specialister inom internmedicin och andra medicinska områden för att ge vård av högsta kvalitet. Mottagningen tar emot patienter med en rad olika sjukdomar och tillstånd, och erbjuder diagnostik, utredning, behandling och uppföljning..

Läkarjobb via Agila akutläkare

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, akutläkare, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Att ta läkarjobb i Trollhättan

Trollhättan är ett ungt samhälle och blev en stad så sent som år 1916. Trollhättan kallas även för ”Trollywood” efter att ett flertal kända filmer har spelats in i kommunen. Några av dessa är: Fucking Åmål, Tillsammans, Tzatziki, morsan och polisen, Dancer in the dark, En sång för Martin, Dogville, Ett öga rött och Storm. Varje år hålls ”Fallens dagar” i Trollhättan. Det är en av landets absolut äldsta festivaler och hölls för första gången 1959. Nu som då är det fallen som står i fokus med 300 000 liter forsande vatten per sekund som är ett imponerande skådespel som måste ses. Det bjuds på storslagen musik, spännande aktiviteter och underhållning, allting gratis!

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Trollhättan
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jjdfg Ågflveutt xgcxjjg, Nssowcoqjikiv
Tidsperiod
18-35
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård, Internmedicin allmän eller Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tåyimcearhfæxmc dbdcc Evfxkpæunut
Region/kommun
Västra Götaland/Trollhättan
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka