Bemanningsarbete för barn- & ungdomspsykatriker i Trollhättan

Är du specialist inom barn- och ungdomspsykiatri?

Till detta uppdrag söker vi dig som vill arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter på en mottagning för barn och ungdomar i åldrarna 0–17 år med någon form av psykiatrisk problematik.

BUP öppenvårdsmottagning är en del av BUP-kliniken inom NU-sjukvården och du kommer att samarbeta med skolor, socialtjänst och vuxenpsykiatrin.

I första hand söker mottagningen specialistläkare i barn- och ungdomspsykiatri.

Låter detta intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Att ta läkaruppdrag som barn- & ungdomspsykatriker via Agila

I rollen som barn- & ungdomspsykatriker hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkaruppdrag i Trollhättan

Trollhättan är ett ungt samhälle och blev en stad så sent som år 1916. Trollhättan kallas även för ”Trollywood” efter att ett flertal kända filmer har spelats in i kommunen. Några av dessa är: Fucking Åmål, Tillsammans, Tzatziki, morsan och polisen, Dancer in the dark, En sång för Martin, Dogville, Ett öga rött och Storm. Varje år hålls ”Fallens dagar” i Trollhättan. Det är en av landets absolut äldsta festivaler och hölls för första gången 1959. Nu som då är det fallen som står i fokus med 300 000 liter forsande vatten per sekund som är ett imponerande skådespel som måste ses. Det bjuds på storslagen musik, spännande aktiviteter och underhållning, allting gratis!

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Karolina Fasth
Karolina Fasth / Konsultchef
Trollhättan
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ebtwadåsdyx, Kfyw xpw xfgmhpurojbvpmqd
Tidsperiod
5-17
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri eller Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pckf- fos kdpbehnrdvxbapghwlxnuwt cwxrnaudgamr bhg dd Aaumlcævkdg
Region/kommun
Västra Götaland/Trollhättan
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka