Vi söker barn- & ungdomspsykatriker till läkarbemanningsuppdrag

Är du specialist inom barn- och ungdomspsykiatri?

Till detta uppdrag söker vi dig som vill arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter på en mottagning för barn och ungdomar i åldrarna 0–17 år med någon form av psykiatrisk problematik.

BUP öppenvårdsmottagning är en del av BUP-kliniken inom NU-sjukvården och du kommer att samarbeta med skolor, socialtjänst och vuxenpsykiatrin.

I första hand söker mottagningen specialistläkare i barn- och ungdomspsykiatri.

Låter detta intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.

Att jobba som läkare via Agila

Som barn- & ungdomspsykatriker hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Varför läkarjobb i Trollhättan?

Trollhättan är ett ungt samhälle och blev en stad så sent som år 1916. Trollhättan kallas även för ”Trollywood” efter att ett flertal kända filmer har spelats in i kommunen. Några av dessa är: Fucking Åmål, Tillsammans, Tzatziki, morsan och polisen, Dancer in the dark, En sång för Martin, Dogville, Ett öga rött och Storm. Varje år hålls ”Fallens dagar” i Trollhättan. Det är en av landets absolut äldsta festivaler och hölls för första gången 1959. Nu som då är det fallen som står i fokus med 300 000 liter forsande vatten per sekund som är ett imponerande skådespel som måste ses. Det bjuds på storslagen musik, spännande aktiviteter och underhållning, allting gratis!

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Karolina Fasth
Karolina Fasth / Konsultchef
Trollhättan
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tlqkutåyxrc, Htqg leo srbkmoydfricrkff
Tidsperiod
40-47
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri eller Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yhua- und fbieoemsbxwxpmnkfwtyrws lfdltfucnhqh hai fa Jipawkælacb
Region/kommun
Västra Götaland/Trollhättan
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka