Kardiolog sökes till tjänst i Trollhättan

Är du på jakt efter en arbetsplats där god vård alltid står i fokus och där du kan arbeta tillsammans med en härlig och engagerad arbetsgrupp? Då ska du definitivt söka uppdraget hos denna uppdragsgivare!

Mottagningen genomför bland annat akut behandlig av hjärtinfarkt, hjärtsvikt, arytmi (rubbning i hjärtrytmen). De utför behandlingar så som ballongvidgning. Metoden kan användas både vid kronisk förträngning av kranskärlen på grund av åderförkalkning och vid akut förträngning vid hjärtinfarkt.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete!

Välkommen in med din ansökan redan idag!..

Att ta läkarjobb som kardiolog via Agila

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför läkarjobb i Trollhättan?

Trollhättan är ett ungt samhälle och blev en stad så sent som år 1916. Trollhättan kallas även för ”Trollywood” efter att ett flertal kända filmer har spelats in i kommunen. Några av dessa är: Fucking Åmål, Tillsammans, Tzatziki, morsan och polisen, Dancer in the dark, En sång för Martin, Dogville, Ett öga rött och Storm. Varje år hålls ”Fallens dagar” i Trollhättan. Det är en av landets absolut äldsta festivaler och hölls för första gången 1959. Nu som då är det fallen som står i fokus med 300 000 liter forsande vatten per sekund som är ett imponerande skådespel som måste ses. Det bjuds på storslagen musik, spännande aktiviteter och underhållning, allting gratis!

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Trollhättan
Faktaruta
Uppdragsgivare
HÅD, Bkjcbvæjrjm, Yqbhsdernx
Tidsperiod
13-15, 25-34
Efterfrågad kompetens
Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oæhuxcwolwsæqxn df Ejssbyæleuu
Region/kommun
Västra Götaland/Trollhättan
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka