Agila söker läkare till uppdrag i Trollhättan

Är du på jakt efter en arbetsplats där god vård alltid står i fokus och där du kan arbeta tillsammans med en härlig och engagerad arbetsgrupp? Då ska du definitivt söka uppdraget hos denna uppdragsgivare!

Mottagningen genomför bland annat akut behandlig av hjärtinfarkt, hjärtsvikt, arytmi (rubbning i hjärtrytmen). De utför behandlingar så som ballongvidgning. Metoden kan användas både vid kronisk förträngning av kranskärlen på grund av åderförkalkning och vid akut förträngning vid hjärtinfarkt.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete!

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som läkare

Som läkare hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Läkarjobb i Trollhättan

Trollhättan är ett ungt samhälle och blev en stad så sent som år 1916. Trollhättan kallas även för ”Trollywood” efter att ett flertal kända filmer har spelats in i kommunen. Några av dessa är: Fucking Åmål, Tillsammans, Tzatziki, morsan och polisen, Dancer in the dark, En sång för Martin, Dogville, Ett öga rött och Storm. Varje år hålls ”Fallens dagar” i Trollhättan. Det är en av landets absolut äldsta festivaler och hölls för första gången 1959. Nu som då är det fallen som står i fokus med 300 000 liter forsande vatten per sekund som är ett imponerande skådespel som måste ses. Det bjuds på storslagen musik, spännande aktiviteter och underhållning, allting gratis!

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Trollhättan
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qyjfp Åbceutbss cågehoqccxt, Poåhhrardwmwcbx (uak dd)
Tidsperiod
31-32, 36-37, 39-40, 42-44, 46-47
Efterfrågad kompetens
Kardiologi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Sågdnryykjnævod eh gfahh Nkbokuæsviy
Region/kommun
Västra Götaland/Trollhättan
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka