Läkare sökes till uppdrag i Trollhättan

Vill du ha en stimulerande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? Denna vårdenhet med inriktning neuro / stroke har nu behov av just dig.

Detta är en enhet för akut stroke och eftervård. Här vårdas patienter med stroke och TIA. Avdelningen har 22 vårdplatser samt en akutplats och tar emot patienter dygnet runt.

Du kan förvänta dig sedvanliga arbetsuppgifter som läkare på sjukhus såsom att bedöma, utreda, diagnostisera och behandla patienter med varierande sjukdomstillstånd.

Att ta uppdrag som läkare via Agila läkarbemanning

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som läkare. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som läkare. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Trollhättan en spännande plats för läkaruppdrag

Trollhättan är ett ungt samhälle och blev en stad så sent som år 1916. Trollhättan kallas även för ”Trollywood” efter att ett flertal kända filmer har spelats in i kommunen. Några av dessa är: Fucking Åmål, Tillsammans, Tzatziki, morsan och polisen, Dancer in the dark, En sång för Martin, Dogville, Ett öga rött och Storm. Varje år hålls ”Fallens dagar” i Trollhättan. Det är en av landets absolut äldsta festivaler och hölls för första gången 1959. Nu som då är det fallen som står i fokus med 300 000 liter forsande vatten per sekund som är ett imponerande skådespel som måste ses. Det bjuds på storslagen musik, spännande aktiviteter och underhållning, allting gratis!

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamchef
Trollhättan
Faktaruta
Uppdragsgivare
Sudsq Æyqmeiuwn wæopkmmjqug, Xujkvtbiu Iseihh (hi-eh)
Tidsperiod
30-35
Efterfrågad kompetens
Neurologi eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Mæiskammldkåmke bc bcfce Yfobfkånwxx
Region/kommun
Västra Götaland/Trollhättan
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka