Agila söker allmänpsykiatriker till uppdrag i Tromsø

Är du redo att utforska en spännande möjlighet i Norge, där du kan växa i din yrkesroll och samtidigt spela en nyckelroll i att erbjuda högkvalitativ vård till patienter? Om svaret är ja, så är det här uppdraget något du bör söka!

Uppdraget omfattar sedvanliga arbetsuppgifter för läkare inom psykiatri såsom att diagnostisera, behandla och använda metoder för att förebygga psykiskohälsa

Enheten söker en läkare med specialistutbildning inom psykiatri. Tidigare erfarenhet är önskvärt.

Varför ta läkarbemanningsuppdrag hos Agila?

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, allmänpsykiatriker, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Läkarjobb i Tromsø

Tromsø ligger 350 kilometer norr om polcirkeln, och är den största staden i norra Norge. Med en norrskenssäsong som sträcker sig från september till mars har du goda chanser att få en glimt av aurora borealis. I Tromsø går natur och kultur hand i hand. Här finns världens nordligaste botaniska trädgård, ett stort akvarium och många andra museer. Två festivaler som är värda att lägga på minnet är Tromsø International Film Festival och Nordlysfestivalen, som båda lockar besökare från hela världen. Närmsta flygplats är Tromsø flygplats som ligger på den västra sidan av ön Tromsøya i Tromsø, 3,1 km ifrån centrum. Detta är en regional flygplats som tar dig till och från de stora internationella flygplatserna i Norge.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Tromsø
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tvwjhø lhg, Ovwu - Kew
Tidsperiod
40-52
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Region/kommun
Troms og Finnmark/Tromsø
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka