Ledigt jobb för röntgenläkare i Tromsø

Välkommen att söka uppdraget som läkare på mammografimottagningen på detta sjukhus,

Här utförs bland annat klinisk mammografi, ultraljud bröst, cell-och vävnadsprov från bröstförändring, tömning av vätskeansamlingar och MR. Uppdraget omfattar sedvanligt arbete som läkare på mammografimottagning.

Enheten på sjukhuset är i behov av en specialistläkare med norsk autorisasjon och spesialistgodkjenning som har erfarenhet av att arbeta som mammografiläkare.

Välkommen med din ansökan!.

Läkarjobb hos Agila röntgenläkare

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som röntgenläkare hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Tromsø en spännande plats för läkarjobb

Tromsø ligger 350 kilometer norr om polcirkeln, och är den största staden i norra Norge. Med en norrskenssäsong som sträcker sig från september till mars har du goda chanser att få en glimt av aurora borealis. I Tromsø går natur och kultur hand i hand. Här finns världens nordligaste botaniska trädgård, ett stort akvarium och många andra museer. Två festivaler som är värda att lägga på minnet är Tromsø International Film Festival och Nordlysfestivalen, som båda lockar besökare från hela världen. Närmsta flygplats är Tromsø flygplats som ligger på den västra sidan av ön Tromsøya i Tromsø, 3,1 km ifrån centrum. Detta är en regional flygplats som tar dig till och från de stora internationella flygplatserna i Norge.

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 vuxit till en av Nordens största på bemanning och rekrytering inom vård och omsorg. Vi samarbetar med Sveriges absolut bästa läkare. Detta säkerställs med en noggrann urvalsprocess samt en omfattande kompetens- och behörighetskontroll. Vi strävar efter att de anställda inte bara ska se oss som ett bemanningsföretag, utan snarare som en arbetsgivare. Är de anställda nöjda kommer även våra kunder bli nöjda med utfört arbete.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Tromsø
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rnsiqø Ciqthipsnu
Tidsperiod
7-9, 11, 14-15, 18, 20, 22, 25-27, 29, 31, 33, 35, 39, 44, 47, 49, 51
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Scaejytiaobd hb Lgkhqø
Region/kommun
Troms og Finnmark/Tromsø
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka