Vi söker röntgenläkare till läkarbemanningsuppdrag i Tromsø

Välkommen att söka uppdraget som läkare på mammografimottagningen på detta sjukhus,

Här utförs bland annat klinisk mammografi, ultraljud bröst, cell-och vävnadsprov från bröstförändring, tömning av vätskeansamlingar och MR. Uppdraget omfattar sedvanligt arbete som läkare på mammografimottagning.

Enheten på sjukhuset är i behov av en specialistläkare med norsk autorisasjon och spesialistgodkjenning som har erfarenhet av att arbeta som mammografiläkare.

Läkartjänst hos Agila röntgenläkare

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som röntgenläkare, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Läkartjänst i Tromsø

Tromsø ligger 350 kilometer norr om polcirkeln, och är den största staden i norra Norge. Med en norrskenssäsong som sträcker sig från september till mars har du goda chanser att få en glimt av aurora borealis. I Tromsø går natur och kultur hand i hand. Här finns världens nordligaste botaniska trädgård, ett stort akvarium och många andra museer. Två festivaler som är värda att lägga på minnet är Tromsø International Film Festival och Nordlysfestivalen, som båda lockar besökare från hela världen. Närmsta flygplats är Tromsø flygplats som ligger på den västra sidan av ön Tromsøya i Tromsø, 3,1 km ifrån centrum. Detta är en regional flygplats som tar dig till och från de stora internationella flygplatserna i Norge.

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Tromsø
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cfvwoø Tlwtpkdmcc
Tidsperiod
44, 47, 49, 51
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wwcaddllogxk ie Drvvnø
Region/kommun
Troms og Finnmark/Tromsø
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka