Ledigt jobb för läkare i Troms og Finnmark

Nu söker vi dig, läkare som vill ha ett stimulerande och omväxlande arbete på en vårdcentral i Norge. Här kommer du att arbeta självständigt och i team med andra läkare, medicinska sekreterare samt sjuksköterskor. Vårdcentralen är en av fyra vårdcentraler i området.

Arbetet omfattar hela det allmänmedicinska området där du bedömer, diagnostiserar och behandlar patienter i alla åldrar.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som läkare

Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som läkare.

Varför läkararbete i Troms og Finnmark?

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Troms og Finnmark
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dbxueuhsuq husfpps
Tidsperiod
9-35
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Icrbrbto i Tuheqvuowp
Region/kommun
Troms og Finnmark/Melaehjkkc
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka