Bemanningsarbete för allmänläkare i Troms og Finnmark

Nu söker vi dig, läkare som vill ha ett stimulerande och omväxlande arbete på en vårdcentral i Norge. Här kommer du att arbeta självständigt och i team med andra läkare, medicinska sekreterare samt sjuksköterskor. Vårdcentralen är en av fyra vårdcentraler i området.

Arbetet omfattar hela det allmänmedicinska området där du bedömer, diagnostiserar och behandlar patienter i alla åldrar.

Att arbeta som läkare via Agila

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Läkarjobb i Troms og Finnmark

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Louise Ericson
Louise Ericson / Konsultchef
Troms og Finnmark
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iuvxlkescy gcwafkd
Tidsperiod
1 (2024)-26 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ajtvvxki e Dhqtjrvfsk
Region/kommun
Troms og Finnmark/Uceeysekyy
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka