Vi söker barn- & ungdomspsykatriker till uppdrag i Troms og Finnmark

Söker du ett spännande arbete i Norge? Denna barn- och ungdomspsykiatriska öppenvårdsmottagning tar emot patienter mellan 0-18 år med psykiatriska problem. De söker nu en läkare som kan komplettera teamet. I arbetsuppgifterna ingår vanligt mottagningsarbete med utredning och behandling av patienter. För dig som vill ha omväxlande arbetsuppgifter och en arbetsplats med god gemenskap väntar ett spännande uppdrag.

Mottagningen är i behov av en barn- och ungdomspsykiatriker.

Att ta tjänst som läkare via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, barn- & ungdomspsykatriker, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Läkarjobb i Troms og Finnmark

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Jessica Bylund
Jessica Bylund / Konsultchef
Troms og Finnmark
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ecarxhybnlmj, Nxcj - MHT, Dcawwfhubo
Tidsperiod
25-52
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fgcblgqbvbtn be gbai JEOYMJVYVO
Region/kommun
Troms og Finnmark/Jjnr
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka