Vi söker barn- & ungdomspsykatriker till uppdrag i Troms og Finnmark

Just nu söker vi psykiatriker till BUP mottagningen vid nordligaste Norge.

Arbetsuppgifter är mottagningsarbete och att vara dagjour, och det finns möjlighet till att delvis arbeta på distans.

Passa på att uppleva denna extraordinära natur i anslutning till ditt värdefulla arbete och kontakta oss redan idag för att få mer information om detta uppdrag!

Att ta bemanningsuppdrag som barn- & ungdomspsykatriker via Agila läkarbemanning

Arbetet som barn- & ungdomspsykatriker hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Varför läkartjänst i Troms og Finnmark?

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Troms og Finnmark
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dnbemhmmkiiu, Fmbu - TCF, Hnsm
Tidsperiod
39-47
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomspsykiatri eller Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wy. Nljkjfx vpv bg bifh SPFN
Region/kommun
Troms og Finnmark/Krsp
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka