Vi söker allmänpsykiatriker till uppdrag i Troms og Finnmark

Har du alltid drömt om att jobba i Norge? Nu söker vi en läkare till denna vuxenpsykiatriska öppenvårdsmottagning. Här möter du patienter över 18 år med varierande psykiatriska besvär. Som läkare ansvarar du för bedömning, utredning och behandling av dessa patienter. Arbetet är omväxlande och ger stora möjligheter till kompetensutveckling.

Till detta uppdrag söker vi en psykiatriker. Du ska vara van med arbete inom öppenvården och gärna kunna behärska norska i såväl tal som skrift.

Att ta tjänst som läkare via Agila

Arbetet som allmänpsykiatriker hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Varför läkaruppdrag i Troms og Finnmark?

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Merjem Demir
Merjem Demir / Konsultchef
Troms og Finnmark
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cphhmmygyibs - Frtv - IET Jptebniy
Tidsperiod
49-52
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Átqtdáaifoaqvc agh aebc Phrhtbxb
Region/kommun
Troms og Finnmark/Slmxsø
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka